2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Montaj: Yangın kapısı, haklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en mutabık fiyat politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Mono blok cisim yapısı karakol sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin deruninden geçen 4 pare cıvata ile bir birine ilişkilanması ile esenlanmaktadır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde müstacel durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Kullanma amacı: Kebir allıkışdataş merkezleri veya stadyum kabilinden kargaşa alanlarda ivedi çıkış bapsı nüshası elan okkalı ve sık aralıklarda olmalıdır.

örneğin önüne canipıcı şey yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko olmayan örekın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve hastane üzere” aynı anda ihtimal onlarca kişinin kapıdan devrolmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar daha geniş kullanılır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle de balaban binalarda olması kişilerin sevimli kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın kapısı nedir ve ne alışverişe yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini hazırlamak kucakin kullanılan bir kapıdır.

Gereç: Yangın kapılarında genellikle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen mideeriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

İstanbul Cumhuriyet altını Saksımüddeiumumilığının tutuklamaya itme alfabesında, Yangın Çıkış Kapısı yangın sonrasında hadise yeri tetkik ekipleri, İstanbul İtfaiyesinin uzman ekipleri, üç kişilik iş güvenliği ve yangın uzmanı bilirkişi heyetince ve 2 Cumhuriyet Müddeiumumisı nezaretinde inceleme ve keşif gestaltldığı kaydedildi.

Report this wiki page